Rubí

Jaume Collboni visita els socialistes de Rubí per organitzar les municipals

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes de Rubí donen el tret de sortida a l’organització de les eleccions municipals de l’any vinent. I ho han fet aquest dilluns a la tarda amb la visita del secretari de Política Municipal del PSC, Jaume Collboni.

Collboni s’ha reunit amb els càrrecs electes rubinencs per donar-los suport i transmetre’ls quines seran les prioritats dels socialistes en la pròxima campanya electoral. En aquest sentit, l’alcaldessa Ana Maria Martínez ha assegurat que l’objectiu de la trobada era “començar a posar de llarg el treball que fem i començar a parlar de documents base del programa de les eleccions municipals”.

El secretari de Política Municipal del PSC, per la seva banda, ha remarcat que en els darrers temps moltes formacions polítiques han estat parlant sobre molts temes, però en cap cas sobre el que ell considera “els problemes reals de la gent”. Així doncs, Collboni ha assegurat que en els pròxims comicis el PSC donarà prioritat a temes com “l’habitatge, la seguretat, els serveis públics, la salut o l’educació”.

Jaume Collboni, a més, ha destacat que “el PSC és la primera força política a l’àrea metropolitana de Barcelona i totes les enquestes i sondejos són positius per als nostres candidats”.

Font: www.radiorubi.cat